Секс инструкторката Наталия Кобилкина разкрива любовните тънкости пред чалга фурията Емануела, пише HotArena. Напук на мълвата, че фолкаджийката имала огромен сексуален опит, тя самата се чувствала „боса“ в някои специфични креватни врътки, особено във френската любов.
Затова и новобранката в „Пайнер“ черпи информация от първа ръка на спецкурс при сексоложката Кобилкина. За по-голяма достоверност двете тренирали заедно, като ролята на любовен обект играел банан с поставен презерватив. Цената на придобития опит обаче се оказа съвсем не малка. Кобилкина е известна с високите тарифи, които взима от ученичките си.

Според запознати Емануела е броила 5000 лева за двуседмичен курс по свирки. На всичкото отгоре изпълнителката на „20 лева“ следяла с интерес постовете на рускинята и попивала всичките й съветите.

Проверката на специалния сайт на секс инструкторката Наталия Кобилкина пък показа, че вече е възможно неуверените в леглото дами като Емануела да „попият“ любовни умения онлайн. Цената на еднократното обучение е „само“ 179 лева. Има дори „бонус“: при закупуване на онлайн курса получавате вагинални топки c отстъпка 40%!