Жана Бергендорф тотално се освини. Откакто влезе в Къащата на „ВИП БРадър” от поп иконата с екстравагантна външност няма и следа. Тя тотално се занемари и единственото, което прави е да спи и да яде.
Екстравагантите тоалети и прически отстъпиха място на развлечените дрехи, а часовете контене вече са мираж.
 

Безспорно това тотално съсипа визията й и всички са категорични, че певицата бая е наляла килограмите. „Когато тя е гладна си яде. Няма кой да я спре”, заяви шеговито Емануела. „Е, това и Биг Брадър го е забелязал”, продължи Ирина.
 

В това се увери и самата тя, след като не успя да се натика в една от роклите си. въпреки напъните на Лили, Ирина и Деси да я закопчаят това не стана.
 

Бившата брюнетка, сегашна червенокоска, обаче занемари и личната си хигиена. За това намекна и Емануела: „Жани, няма ли да се поизкъпеш преди за пореден път да легнеш?”. „Искаш да кажеш, че мириша ли? Добре, щом го казваш - отивам”, обеща певицата, но вместо това отида да пуши.
 


Това накара Големият брат да я привика по време на поредното й среднощно ядене: „Жана тройна си! Не мислиш ли, че си напълняла? Трябва да свалиш голямото си дупе”. „Малко – избива ме на глад. Може би защото дълго време не ядях, а взимах други неща”, заяви певицата, намеквайки за проблема си с наркотиците.