Райфайзенбанк започна да предлага сметка, предназначена специално за клиентите, които си превеждат заплатата в банката, благодарение на която могат значително да се намалят разходите за ежедневно банкиране. Новата услуга сметка „За заплата“ включва разплащателна сметка, безконтактна дебитна карта от ново поколение, както и регистрация в Райфайзен ОНЛАЙН.  
        Сметка „За заплата“ е без такса откриване и годишна такса за обслужване на картата. Предимствата й включват безплатно теглене от всички над 600 банкомата на Райфайзенбанк и безплатни вътрешнобанкови преводи в лева, извършени през онлайн банкирането. За допълнително удобство, клиентите получават безплатни SMS известия за всички входящи преводи и транзакции с картата, а покупките в интернет са защитени чрез технологията 3D Secure. Сметката е с преференциална месечна такса, като при превод на работна заплата Райфайзенбанк предлага изгодни условия и по други продукти и услуги от банката. 

            В допълнение на това до края на годината клиентите могат да се възползват от промоция по сметка „За заплата“ - всяка седмица, в периода на кампанията, чрез томбола пред нотариус ще бъдат определяни по 20 печеливши, които са си активирали новата сметка „За заплата“. Те ще получат обратно, под формата на кеш бек, 20% от стойността на покупките, направени с дебитната карта до 31 януари 2017 г. 

        Повече информация за сметка „За заплата“ и условията на промоционалното предложение може да бъде намерена на сайта на банката www.rbb.bg, както и на телефони 0700 10 000 (за абонати на Vivacom) и 1721 (за абонати на Mtel и Telenor).