Има един прост отговор за всичките ви проблеми свързани с връзките – вашият зодиакален знак! Не се страхувайте, защото сега имате една причина по-малко да не се чувствате сами, пише beu.bg.

Ето и най-вероятните сексуални грешки, които може да направите според вашия зодиакален знак:

Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Да правите секс до полуда. Скорпионите са „изроди“ в спалнята, но когато става въпрос да се спрат – те просто не могат. Цялата тази страст може да ви докара редица проблеми с интимните части, особено, ако не си давате почивка от време на време!

Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)

Да правите секс със инструктора си по самозащита. Супер, е че използвате любовта към ученето, за да добиете умения на войн, но няма нищо по-непродуктивно от това да се чукате с човека, който би трябвало да ви учи как да се предпазвате от сексуални „хищници“

Козирог (22 Декември – 19 Януари)

Да сгрешите това, че не работите със „свободен дух“. Едно нещо, което обичам във вас, Козирози, е вашата отдаденост към работата, а и тази към половинката ви. Когато обаче, се срещнете с момчето от хипи фестивала, с което започвате връзка, не ви е нужна отдаденост! Трябва ви смелост да му кажете да спре да стои по цял ден вкъщи докато вие работите.

Водолей (20 Януари – 18 Февруари)

Да излизате 8 месеца след велик разговор, когато сте били пияни. Никой не е интересен за вас, Водолеи, така че, когато срещнахте мъжа, който ви каза, че е прекарал последните 10 години на кораб в Атлантическия Океан, вие си казахте – „Я, ето някой, който може да ми задържи вниманието“. Така започна и вашата 8-месечна „връзка“ с някой, който дори не знае на колко години е, защото не са можели да му намерят акта за раждане. Какво трябваше да си кажете, докато бяхте пияни в бара ли? – „Толкова ли трябваше да пия?“. Така можеше просто да се изчукате в банята и да се приберете вкъщи след тази секси грешка.

Риби (19 Февруари – 20 Март)

Съгласявате се да си тръгнете всяка сутрин за да може да „медитира“. Риби, хубаво е, че сте добросърдечни ,но това ви прави да изглеждате като кръгли идиоти. Срещате се с Рик вече над година и сте толкова привлечени от неговия духовен живот, че не забелязвате колко е ужасен от интимностите. Всеки път, когато поискате да останете да преспите, той ви моли да напуснете на сутринта, дори ако може преди да се е събудил, за да може да „медитира“. Питали сте го да се присъедините, но за него някак си е по-лесно да е сам с вселената.
Вземете си поука, Риби; той не медитира. Той е в тоалетната, а вие живеете в лъжа.

Овен (21 Март – 19 Април)

Известни сте с бурния си характер и няма нищо лошо в това. Полезно е да поддържате връзка с яростта си. Имате пълното право да го мразите, ако не иска да се среща с вас, защото неговите чувства са грешни. Като казах това – важно е да откриете дали „просто не сте негов тип“ или просто е направил междувременна дрямка, докато ви е писал. Наистина е важно да го направите преди да се появите с бухалка пред вратата му, търсещи обяснение.

Телец (20 Април – 20 Май)

Да сгрешите неговата депресия с артистичен талант. Хората от зодия Телец могат да оценят хубавите неща в живота както никоя друга зодия. Хубава картина, луксозен дървен под или просто песен. Просто защото красив мъж ви е изпял тъжна песен не значи, че не е луд. Да излизате с някой, който разваля партита с неговите сърцераздирателни истории е по-голяма отдаденост от това да гледате кученце. Просто запишете неговата музикална колекция и се махайте!

Близнаци ( 21 Май – 20 Юни)

Всички сме били там, Близнаци – обсесивно търкайки надясно и опъвайки своята мрежа доколкото “Tinder” позволява, за да не умрете сами, само за да плъзнете надясно и да видите, че познавате това лице отнякъде. Уловката е, че в този случай много добре знаете кой е този мъж. Той беше на сватбата на вашия баща, защото е вашият доведен брат. Знакът на Близнаците е … близнаци, а те се известни с близките си връзки с техните близки – но не ТОЛКОВА близки връзки. Поправете го. Поправете това веднага!

Рак (21 Юни – 22 Юли)

Да се нанесете със Стив… и неговата майка. Толкова бяхте развълнувани да се заживеете заедно със Стив – миличкият мъж, който имаше очевидно прекрасна връзка с майка си. Това бе важно за вас, като Рак, защото виждате мъж, който може да приеме вашите грижовни качества. Не осъзнахте, обаче, че на мястото, в което се нанасяте ще ви е нужно вие да приемете грижите – току-що се нанесохте и с майката на Стив.

Лъв (23 Юли – 22 Август)

Да живеете с мотото „Сърцето иска това, което иска“. Какво правим, ако сърцето ви иска Брад – поетът, пристрастен към амфетамините и има странен полов огран? Напълно нормално е да сте страстни, Лъвове – все пак вие сте едни от най-страстните знаци, но е важно да правите избори, подкрепени от логика. Вашата лоялност е дълбока, но не толкова дълбока, колкото психологичните проблеми на Брад.

Дева (23 Август – 22 Септември)

Да се съгласите да правите секс под душа. Някои хора се наслаждават на секса под душа – под „хора“ имам предвид герои от романтични комедии. Той не е за вас, Деви. За вас душа е мястото под, което се почиствате и само това. Както хората не ходят до тоалетна там където ядат, така и вие не правите секс там, където се чистите. Нека хората го знаят, а най вече вашата половинка.

Везни (23 Септември – 22 Октомври)

Да сгрешите вашата сродна душа за вашият „пламък“. Везни, вие сте може би най-романтичният знак в зодиака, обаче не всеки мъж, с който преспите е вашият „пламък“. Сродна душа? Да, може да имате много такива. Наистина ли мислите, че Самюел, който не иска да „бъде с жени, които не ходят на кола маска“ е най-добрата версия на вас? Така си и мислех.