Сивия мрачен ден се превърна в ярко събитие за разхождащите се по Червения площад. 35-годишната певица и артиска от Италия Анна Азерли се съблече по бельо и чорапи, като демонстрира своите пищни форми.

Тя леко свлече от раменете си шуба от норки и заголи гърди седми размер. Тя обясни, че предприема "голата акция" от любов към руския президент. Тя споделя, че е срещнала държавния глава за първи път преди 7 години в Дрезден. Запознанството произвело върху момичето незаличимо впечатление. От този момент оперната дива изпитва нежни чувства към Путин и мечтае да стане първата лейди на руската страна. Затова тя се решила на смелата постъпка, като с нея изказва протеста си срещу наложените санкции на Русия, съобщи Life.ru. 



Анна счита Путин за идеалния мъж, защото той е силен и властен, интелигентен и спортна натура. Има много качества, които са характерни за твърде малко мъже. През 2009 година, когато се запознахме, аз пях за него и той ме покани в Русия. Тогава аз не дойдох, но сега съм свободна и мечтая да стана негова жена, казва Анна.



Тя се обърна към руснаците да пазят Путин, защото той е най-добрият президент в света. Вие сте толкова щастливи, защото е именно ваш президент, допълва певицата. 

"Голата акция" предизвика незабавна реакция от страна на Кремъл. Прессекретарят Песков заяви с хумор: Студено е, може да настине. 


За 11-годишната си кариера италианската певица Анна Азрели (Анна Мария Бартолини) успяла да се качи на най-добрите световни сцени "Ла Скала", "Метрополитен-опера", Карнеги-холл" и други. Тя е изпълнявала партии със знаменитите певци Лучано Павароти, Андреа Бочели и други.

Превод и редакция: БЛИЦ