Божидар Георгиев Кузманов, познат като „Кравата“, преди малко прекрачи прага на ОД на МВР – Бургас, предаде Флагман. След десетина минути считаният за недосегаем на територията на курортните комплекси Банско и Слънчев бряг ще получи постановление, с което ще му бъде повдигнато обвинение като ръководител на организирана престъпна група (ОПГ).
Днес той сам се предаде на властите във Велико Търново, съобщава "Флагман". С това свое изненадващо действие  той върна надеждата на Димитър Желязков – Очите и неговата група, че ще има възмездие за отнетия живот на Сашо Японеца – основен съдружник в АРКУС, за тежките рани по оцелелия борец Димитър Маринов – Магарето.

Считаният за подземен бос номер едно на южното Черноморие Димитър Желязков тази нощ ще заспи спокоен.
 

На 8-ми юни хората на Божидар Георгиев - „Кравата“ откриха стрелба по „Очите“ и седмина от неговите хора. Всички пострадали и до днес твърдят, че са влезли в ресторант „4you” за да вечерят.

До днес се смяташе, че ръководителят на стрелците от 4you е успял да избяга заедно със съпругата си и новороденото им дете в ЮАР през Сърбия и че ще избегне затвора.

Засега не са ясни мотивите, с които той сам се е предал.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕТО СРЕЩУ БОЖИДАР ГЕОРГИЕВ!