Всеки вече знае, че сайтът Pinterest е много популярен сред бъдещите булки, които се вдъхновяват от сватбените рокли, публикувани на страницата му. Въпреки че всеки си има собствен вкус и в сайта са качени стотици снимки на сватбени рокли, има една рокля, която е привлякла окото на почти всеки, посетил социалната мрежа, пише zajenata.bg.

Тази божествена рокля е на австралийската модна къща Grace Loves Lace и е била отбелязана повече от 2.5 милиона пъти, което я превръща в най-популярната сватбена рокля в Pinterest.

Роклята Hollie 2.0 е с елегантен гръб и боди с ръчно бродирана френска дантела с копринен шифон, който се спуска от раменете.


Полата се състои от същата нежна бяла дантела с прорез отпред, който позволява да видите малко кожа, докато булката се движи. Крайният резултат е сватбена рокля, достойна за гръцка богиня.

Това е роклята, за която мечтае всяка булка бохем – идеална е за сватба на открито като на пажа например. Да не пропуснем да споменем, че струва "само" 1 870 долара. Така че, ако сте си я харесали, започвайте да събирате пари от сега. Независимо дали имате жених, или още чакате принца на белия кон.
А сега разгледайте тази божествена рокля от всеки възможен ъгъл: