Когато си говорим за звездни двойки – има такива, които обожаваш и такива, които просто не понасяш и въпреки това следиш живота им. Това може да са двойки, които просто не са един за друг или в момента да минават през много проблеми, които няма как да бъдат скрити от медиите.

Новото видео от канала "Опасни връзки" във Vbox7.com представя 10-те любими двойки, които се разделиха заради насилие, наркотици, алкохол, прекалено много купони или всичко това взето накуп.

Риана и Крис Браун
Целият свят научи за тях. Когато започнаха да излизат, Риана и Крис изглеждаха като двойката мечта. Тяхната връзка премина от прекрасна в ужасна за много кратко време през 2008 г.
Браун влезе в затвора по обвинение за домашно насилие, след като снимки на Риана изтекоха в интернет – тя беше с насинено около и подпухнало лице. За съжаление на певицата нейният принц не успя да ѝ осигури спокойното и светло бъдеще, на което се надяваше.

Уитни Хюстън и Боби Браун
15-годишният брак между Уитни и Боби беше най-меко казано доста драматичен. Това бяха дни, изпълнени с наркотици, алкохол, домашно насилие и прекалено много купони.
Хюстън се удави във ваната на стаята си след употреба на кокаин и тежко сърдечно заболяване. Много хора обвиняват Браун за смъртта ѝ. Никога няма да разберем със сигурност кой е виновен, но е факт, че смъртта на Уитни беше трагична.

Томи Лий Джоунс и Памела Андерсън
След като двойката сключи брак само след 4 дни познанство, това не вещаеше нищо добро. Когато двамата се срещнаха, страстта ги завладя много бързо, но през 1998 г. – три години след сватбата им, Томи беше арестуван за малтретиране и двамата се разведоха.

Марая Кери и Томи Мотола
Марая Кери е само на 18 години, когато среща музикалния продуцент Томи Мотола. Те се омъжиха през 1993 г. и се разведоха бързо през 1997 г. след обвинения за сексуално и емоционално малтретиране.
В своята книга, години по-късно, Томи се изповяда, че е бил наистина емоционално насилствен към нея и ѝ се извини публично. Но пък според него, успехът на певицата се дължи именно на това.

Тина и Айк Търнър
Тина и Айк Търнър имат определено доста бурна връзка. Те се запознават, когато тя е само на 18 и бързо двамата започват да правят музика заедно. Женят се малко по-късно, но определено не изживяват щастливи години заедно. Той е пристрастен към наркотиците и алкохола и упражнява насилие над Тина докато са заедно. 16 години по-късно Тина подава молба за развод, но за тяхната връзка се говори и досега.