Какъв ли е животът на младите красиви рускини, прочули се със своите възможности - физически и финансови? Някои от тях, разбира се, са богати наследници, други могат да се похвалят с успешна кариера, пише vesti.bg.

А ето и повече за тях:

На пето място е Ксения Собчак

Тя може да се похвали със състояние от 5 млн. долара. В страната си тя е позната като телевизионна водеща, журналист и актриса. Често я квалифицират като руската Парис Хилтън. Освен с телевизията, 34-годишната Ксения е  известна и с политическите си прояви. Тя е участвала в протест срещу руския президент Владимир Путин заради предполагаемите му изборни измами.

 

Четвърта в класацията е Алсу Сафина

Руската изпълнителка разполага със сумата от над 300 млн. долара. Тя е дъщеря на предприемача и бивш вицепрезидент на "Лукойл" Ралиф Сафин.

 

На трето място е Кира Пластинина

Тя е известна в областта на модата. Едва на 16-годишна възраст създава собствена колекция, с помощта на баща си Сергей Пластинин отваря магазин в руската столица и се нарежда сред най-младите дизайнери в света. Кира е представяла колекциите си по време на Седмицата на модата в Рим, Ню Йорк, Милано. Нейни дрехи са обличали знаменитости като Парис Хилтън и Линдзи Лоън. 
 



Анна Анисимова е втора в класацията

Нейното състояние се равнява на 3,4 млрд. долара. Тя е дъщеря на руския богаташ Василий Анисимов и от години живее в Америка. Стана известна с апартамента си в Манхатън за 50 млн. долара.

 

На първо място е Анастасия Потанина

Тя е дъщеря на втория по богатство в Русия Владимир Потанин. Анастасия е бивша шампионка по аквабайкинг, но се оттегля от спорта заради травма на крака. Като малка се учила да скара ски на изкуствения хълм в дома ѝ в Москва за 14 млн. долара.