Анджелина Джоли бе заснета от папараци в момент, когато разглежда новото си семейно жилище, разположено на крайбрежието на Тихия океан, пише ET Online. В дома тя е прекарала повече от два часа, отбелязва изданието. 41-годишната звезда е била съпроводена от всичките си деца, освен най-големия Мадокс.
Известно е, че бившите съпрузи Бранджелина са постигнали временно съгласие за опеката над децата, в срок до 20 октомври. Съгласно документ, децата са били предадени на майката.Те тичали по плажа под грижите на гледачки и телохранители, а цялата фамилия изглеждала щастлива без таткото Брад Пит.
Също така бившият техен бодигард Марк Билленгер разказа пред медиите, че е бил почти като баща на малките, дори научил някои от тях да плуват. Марк много добре знаел как да общува с тях, тъй като самият той е баща на шест деца. Именно заради своите, той напуснал скъпоплатената си работа, тъй като нямал достатъчно време да се грижи за собствените си хлапета.

Както писахме, преди няколко дни 52-годишният Брад Пит се срещна с някои от децата си, но в присъствието на психотерапевт. В същото време ФБР продължава да разглежда фактите по обвинението на звездата във физическо и емоционално насилие над децата.

По време на бракоразводния процес Пит и Джоли няма да се занимават с разделяне на имуществото, тъй като двойката има брачен договор, който ясно показва как ще се раздели собствеността от около 400 милиона долара.

За това, че Джоли е подала документи за развод, стана ясно на 20 септември. Според информация на СМИ, актрисата е недоволна от това как съпругът ѝ се държи с наследниците им.

Двамата са заедно от 2005 г., но се ожениха през август 2014 г. Те имат три биологични и три осиновени деца.