Съседка разкри нови подробности около кървавата престрелка в столичния квартал "Западен парк". Според думите на възрастната жена простреляният служител на "Съдебна охрана" е теглил голям кредит, съобщава БНР.
Както БЛИЦ съобщи първо и ексклузивно, 47-годишен мъж е починал, а жена му е в тежко състояние след престрелка в София.

"Чух, че се говореше в апартамента и видях, че свети лампа. Не ми беше удобно да отварям вратата", разказва възрастната жена и допълва: "Познавам ги. Мъжът ѝ беше изтеглил много пари. После се разделиха. Тя излиза с един друг мъж."

"Мъжът работеше като охранител някъде, а тя има син - младо момче", добави още съседката на семейството.

Мая се е разделила със съпруга си преди пет месеца и е живяла с новия си приятел на семейни начала заедно със 17-годишния си син, разказват още съседите ѝ. По думите им в нощта на инцидента не са били чути изстрели.

И двамата са били служители на "Съдебна охрана".

Именно синът на ранената е подал сигнал в полицията. Жената е била докарана в ИСУЛ малко след 1.30 ч., където се намира и в този момент в тежко състояние и с опасност за живота. Тя е претърпяла операция и лекарите продължават да се борят за живота ѝ, стана ясно по информация от болницата.

Припомняме, че първоначалната версия на полицията бе битов случай - опит за убийство и самоубийство, но впоследствие става ясно, че мъжът има 2 прострелни рани в главата, което остава загадка за разследващите

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА КЪРВАВАТА ПРЕСТРЕЛКА В СОФИЯ!