Евгени Димитров–Маестрото е с ново гадже. Екипът от „Шоуто на Слави” издава, че 20 години по-млада хубавица топли леглото на музиканта. Красивата девойка се казва Яна и е художник и дизайнер на сценични костюми. А фактът, че е с цели 20 лета по-млада от музиканта, не притеснява никого от двамата, пише "България днес".
„За разлика от нас, при Маестрото няма празно! Всички жени са негови”, хвалят го негови приятели.

„По-младите са му музата. На Годжи пък му дай само да си измисля страдания, това него го мотивира да пише хубави песни”, шегуват се колеги на музикантите.

Евгени Димитров досега само веднъж е рискувал да се ожени–за певицата Мишел, но бракът им бързо се разпада. Следващата по-сериозна авантюра на Маестрото е с младата Ела Наумова.

Двамата имат близнаци, но щастието им не трае дълго. Връзката им се разпада, след смъртта на единия от близнаците–нещо, за което, никой от екипа на Дългия не говори.

Мъката си Димитров теши с нова муза–международната съдийка Павлета Рашкова, с която афишира връзката си на купон на реферите в „Царско село” .

И тя не издържа дълго и той я сменя с балерината от „Магаданс” Нели Желева. Въпреки че имат общо дете, тя също не се задържа дълго и към днешна дата те не живеят заедно.

Вместо това, в леглото му се е мушнала 20 години по-младата Яна.