Тази седмица рапърът DEE сменя удобното легло в къщата на богатите фермери с легло от слама под звездите и тежък селски труд. Това опъна нервите му до краен предел и той хвърли в ужас фермерите с псувни на български и английски. DEE избухна, след като Финци го направи ратай и вместо топло легло, сега го чака седмица на ранно ставане, готвене, чистене и грижа за животните.
“Знам че това е фермерско предаване, но можех да прескоча този период с ратайството поне. Финци иска да ме извади от Фермата и затова ме направи ратай, не е искрен.”, избухна рапърът. “Не мога и не искам да доя крави и да слугувам на другите”, допълни той и призна, че предпочита да отиде на дуел и да си ходи, отколкото да се мъчи с фермерските задачи. 

Още тази вечер зрителите ще видят другото лице на рапъра, израснал в Ню Йорк. Досега той се разбираше с всички и бе душата на компанията, но като ратай, DEE не успява да скрие раздразнението си, че трябва да работи, повече от останалите. 

Освен, че трябва да сервира, готви, чисти тоалетни и става преди всички останали, DEE ще трябва за първи път да рие кравешка тор и да дои мляко. Тези непривични задачи го изкарват от равновесие и той не може да сдържи гнева си. Рапъра изпитва и параноя, че има заговор за отстраняването му от шоуто, заради, което Финци го е направил ратай.

“Искат да ме махнат! Да го беше казал, вместо да ми говори, че искал да ме научи на селски труд. Това е лицемерно!”, избухна пред камерите. 

В епизода на “Фермата” тази вечер ще стане ясно и че DEE се притеснява,, че може да напусне фермата скоро. В разговор с неговата възлюбена Деси той иска да разбере дали ще продължат авантюрата си и извън шоуто. 

Деси признава, че DEE ще й липсва ако излезе, но навън ще го обича повече. Той от своя страна се притеснява дали тя ще му остане вярна. 

“Навън повече ли ще ме обичаш, Деси? Била ли се луда – да гониш някого да не знаеш дали го обичаш или го мразиш?”, откровеничи рапърът.