Председател на Върховния касационен съд Лозан Панов бе хванат на тясно от Антон Хекимян. Водещият на "Тази сутрин" обсипа с въпроси съдия №1 разделен ли е ВВС, но ясен отговор така и не получи.
Припомняме, че БЛИЦ разкри за тайни срещи между Иван Костов и Лозан Панов, на които Командира зарежда съдия  №1 с компроматни материали срещу колегите му от Висшия съдебен съвет и правителството.

На въпрос на водещия среща ли се с Иван Костов, Панов започна да увърта в ефир: "Единствената прилика между мен и Иван Костов е, че сме вегетарианци. Не познавам Иван Костов, не се срещам с него, не съм бил президент, вицепрезидент, опита се да се отклони от директен отговор шефът на ВКС 

През последните месеци Панов нарича ВСС блато, като явно е забравил, че именно представителите на Съвета го назначиха с гласовете си. Още по-абсурдното е, че председателят на ВКС влиза в ролята на политик и отправя политически послания.

Лъснаха и доказателства, че неговите речи са писани от преподавателя по право Кристиан Таков. Доцентът от СУ "Климент Охридски", който се изживяваше като протестър в периода 2013 - 2014 г. е менторът на Панов.