Съквартирантите все повече и повече намразват Миглена. Роро я нарече долна и гнусна психопатка. "Чувствам се добре, защото най-накрая показах среден пръст, но мисля, че това й харесва", призна той.
Слушайки стара музика пък, Рени заяви: "Всичко старо е хубаво", а кака Лара допълни: "Без Миглена".

Емануела и Миглена решиха да си играят с нервите на Роро и в негово присъствие започнаха да говорят по адрес на съседния лагер. "Не мога да си представя че има хора с такова възпитание. Радвам се, че нямам контакт с такива. Като живеем с такива хора, започвам да се чувствам като аутсайдер", заяви фолкпевицата. Водещата на своя страна й отговори: "Не съм аутсайдер, но няма да общувам с идиоти, просто защото няма с кого другиго".

Роро запази самообладание и напусна стаята, а Миглена заяви: "Изненадвам се от себе си. Прави ми кеф да ги дразня, не знам защо".

Отивайки при членовете на лагера си, Роро избухна: "Ако можехте да чуете разговора между тях...искам да повърна. Миглена е още по-наствървена, така не съм я виждал. Там нещата са набрали много сериозна скорост. Докато не бутна вещицата в пещта, няма да си тръгна", заяви той.

Кака Лили пък допълни: "При нея защитата е нападение и хваща тези, които нямат мозък, за да блесне. В сравнение с Емануела Милена блести. Ние просто трябва да се концентрираме срещу злото и да го атакуваме с неговите камъни".

По-късно част от съквартирантите директно атакуваха Миглена. "Реших да стигна толкова ниско, като ти покажа среден пръст. Ти си нагъл, безцеремонен, лош и злобен човек", изригна той.  

Заедно с кака Лара, той я попита с какви очи след лъжливи оплаквания пред ВИП Брадърс, че Глория й е дала разхлабително, е дошла да се забавлява на рождения й ден. "Ти развали празника на момичето. Какво ще направиш, като стане ясно, че никой не ти е сипал нищо", запита я кака Лара.