Това видео е на британската Thames Television и е заснето през далечната 1984 година. Медията наскоро разпространи този образователен материал, който е част от предаване за компютърни технологии, наречено Database, пише actualno.com. Демонстрацията на мнозина днес вероятно ще се стори доста налудничава, но в онези времена това изобщо не са били "трошляци", а хай енд технологии.
Изпращането на имейл също е било революционна работа. Във видеото Пат и Джулиан Грийн влизат в онлайн сървър на компанията Prestel MicroComputing, наречен "Micronet". Чудото се случва с помощта на модем с гигантски размери според днешните представи и телефон с шайба. След като се свързват, се разкрива цял нов свят.

Двамата могат да четат новини, да изтеглят софтуер за програмиране и да разменят електронни съобщения чрез началната страница на Prestel. Г-жа Грийн набира номера на пощенската кутия на Database и изпраща следното съобщение: "Уважаеми екип на Database, желаем ви всичко най-добро! Електронно ваши, семейство Грийн. "