Едно от най-секси уменията на жената в леглото не изискват супер гъвкаво тяло или скъпи секс играчки. Трябва ти само глас, изобретателен ум и увереност. Има няколко важни момента в мръсните приказки, които трябва да имаш предвид, особено ако си новак в областта. Това може да е вълшебната пръчица, с която да докараш партньора си до пълен екстаз, но понеже жените сме приказливи по природа, може би ще докараш и себе си до безумна сексуална лудост, каквато друг път не си изпитвала.
Лесно е да си представиш как просто ще си отвориш устата и ще излееш всички мисли, които ти минават през главата, докато правиш секс, но в действителност е много трудно да осъществиш прекрасния си план на практика. Особено ако ти си по-сдържана, или той е срамежлив и не знаеш как ще реагира.

Първо трябва да имаш желание да направиш нещо, което в началото може да ти е неудобно. Но мръсните приказки ще ти помогнат да не се разсейваш и да се възбудиш още повече.

Ето няколко съвета как да усвоиш изкуството на мръсните приказки в леглото.

Не се прави на нещо, което не си
Първо си помисли за секси думи, които ще те отпуснат. Поупражнявай се сама, за да разбереш кои думи не те притесняват. Започни с изразяване на собствените си чувства „това е страхотно“. Ако нямаш проблем с това, добави нещо от сорта на „чувствам се страхотно с твоя пенис в мен“.

Бъди честна и се дръж естествено
Може да е прекалено очевидно, че се насилваш, ако му кажеш, че пенисът му е гигантски (макар че сигурно ще го зарадваш). Затова по-добре говори за чувствата си в момента на акта или след това. „Хареса ми как ме съблече и ме обсипа с целувки.“ Така ще насочиш партньора си към нещата, които са ти приятни, за да ги повторите.

Започни с мръсните приказки предварително
Не е нужно да чакаш до средата на заниманието, за да кажеш нещо. Можеш да започнеш със секси съобщения за упражнение, за да разбереш какво го възбужда. Нещо от сорта на „Подмокрям се, когато мисля за теб“ или „Чакам да се прибереш, за да ти сваля панталона и да коленича пред теб“.

Забрави за думата с „к“
Престани да се срамуваш от сексуалните си желания и забрави за думата „к*рва“. Отпусни се, забрави страха и притесненията и просто опитай. Ако на него му хареса, продължи, ако не – недей.