Вижте колко и как сте похотливи според зодиакалния си знак:
ОВЕН

Право, куме, та в очи

Овните са сред перманентно разгонените знаци. Директни са до вулгарност. Заобикалки, подсказвания и намеци не са тяхната игра. Могат да си поискат секс и от монахиня - дори не виждат защо не бива да го правят. Не налитат само на неодушевени предмети. Не е за учудване, че околните трудно ги понасят. Биха им простили по-лесно, ако знаеха, че цялата суетня е въпрос на минути. Сексуалното желание на Овните е остро и неотложно, но отлита бързо. Обикновено става дума за 5-10 минутки в тоалетната или в някоя сервизна стаичка накрак.

ТЕЛЕЦ

Стъпка по стъпка

Телците имат дълбоко вродена и непресъхваща сексуалност. Не би било точно да кажем, че ги "бие" хормонът, тъй като нивата на тестостерона им са постоянно високи. Те са изключително дактилни и обичат да докосват, галят, вкусват. Наслаждават се стъпка по стъпка на бавния, градиращ напрежението секс. За да е пълноценно изживяването, държат всичко да е прекрасно – обстановката, храната, музиката, ароматите. Могат да проточат любенето с часове. Но от тях не може да се очаква да проявят изобретателност или оригиналност.

БЛИЗНАЦИ

Уста без мярка

Те са като току-що съзрели 7-8-месечни кучета - пълни с ентусиазъм, врящи и кипящи от хормони и налитащи на всичко живо. Страстта им е неудържима и неустоима. Обичат експериментите и разнообразието, но неспособността им да се концентрират им пречи да се превърнат в отлични любовници. Те правят секс предимно с езика си - не в този смисъл, който току-що ви дойде наум. Приказките им са толкова дръзки, че могат да накарат и порнозвезда да се изчерви. Просто са родени да работят на еротична телефонна линия.

РАК

Тресе ги като ток

Знаете вица за двамата затворници, които ще се любят, но единият казва: "Ама аз не мога така, без чувства", а другият: "Хайде, хайде, обичам те." Е, този, който не може без чувства, е типичният Рак. Този силно сексуален знак има нужда да бъде покорен с думи, преди да се хвърли в пожара на страстта. Но спечелите ли доверието им, тогава няма да имат нито спирка, нито задръжка. Нежността им е всепоглъщаща. Гърдите са ерогенната им зона. На въпроса дали ги бие хормонът, отговорът е: да, разтриса ги като ток - право през щипките.

ЛЪВ

Те са най-добрите

Лъв и разгонен са синоними. Не вярвате? Знаете ли, че по време на чифтосване дни наред лъвиците правят секс на всеки 15 минути, понякога с до 5 лъва? Ако го правят само с двама партньори, мъжките се изтощават до смърт. Хомосексуалните връзки са повсеместни и за двата пола и допълват хетеросексуалните. Вероятно се питате това какво общо има това със зодиакалния знак. Всичко. Родените под знака на Лъва притежават същата експлозивна сексуална енергия и убедителност. Мнозина ги смятат за най-добрите любовници в зодиака.

ДЕВА

Тихата вода

За Девата може да се каже, че тихата вода е най-гореща. Привидно са рационални, хладнокръвни, овладени. Но се любят всеотдайно, с желание и с намерението да доставят удоволствие на партньора. Тъй като са прагматични хора, за тях е важно любовният сеанс да протече възможно най-удачно и ползотворно. Тъй че не се учудвайте, ако след секс вашата Дева ви дръпне дружеска критика. Прави го не за да ви обиди, а защото иска всичко да върви възможно най-добре и следващия път да не си губите времето с неефикасни движения.

ВЕЗНИ

Пред огледалото

Тези хора са воайори и ексхибиционисти. Може да се каже, че най-доброто място да се прави секс с тях, е пред голямо огледало. Освен това са вълнуващи любовници, които влагат чувственост и въображение. Приемат всичко, свързано със секса. Изпълняват всякакви пози и приумици с удоволствие. И не са критикари като Девите. След казаното ще прозвучи странно, че Везните не са сред най-сексуалните зодиакални знаци. Напротив - смята се, че са по-скоро романтици и не са роби на нагона си. Тоест определено не ги бие хормонът.

СКОРПИОН

Либидото им е безгранично

Няма перверзия, пред която биха се стъписали. Либидото им е безгранично, диво и животинско. Зачеркнете всичко, което до този момент ви е било известно за секса. В леглото на Скорпиона няма да има конвенционални движения. Тези хора са фатално обаятелни, подобно на морски сирени - отдадеш ли им се, може да намериш гибелта си. Но преди това ще ви отведат на седмото небе, където вероятно ще загубите ума си. Способни са както на по-дълги връзки, така и на еднократни забивки. Това е най-разгоненият зодиакален знак.

СТРЕЛЕЦ

Ненадминати в спорта

Нямат особени задръжки и биха пробвали какво ли не. Не се поддават на хормоните. Трябва да знаете, че не влагат особено голямо значение в една прекарана нощ, така че не си въобразявайте, че сте ги покорили, щом сте преспали с тях. Не са особено романтични и е трудно да ги накараш да се обвържат, но пък в секса са ненадминати, макар че за тях той е нещо като спорт. Проявяват въображение и обичат да доставят удоволствие. Обичат секс на открито, особено на високо място с прекрасна гледка. Обичат да побъбрят и да се посмеят в леглото.

КОЗИРОГ

Вечно разгонени

Козирозите изглеждат сдържани и склонни към прилично поведение в кревата. Неопитният човек би си казал, че са дори свенливи. Нищо подобно! Просто се разкриват пред когото трябва. Козлите са вечно разгонени, а размножителният им инстинкт не знае почивка. Заради това са в списъка с най-сексуалните зодиакални знаци. Но когато са влюбени, се ограничават до секс с избрания човек: сутрин, обед и след това чааак вечерта. Погрешното възприятие идва от това, че Козирозите принципно са емоционално резервирани хора.

ВОДОЛЕЙ

Извратени до крайност

Има разногласие между експертите - някои твърдят, че Водолеят е най-великият любовник в зодиака. Само ще споменем, че Казанова е роден на 2 април 1725 г. - сиреч принадлежи към стадото на Овните. Всъщност това, с което Водолеите превъзхождат рогатите, е отношението към секса като към изцяло физическо удоволствие. Те също така обичат да експериментират, при това до такива граници, че повечето хора биха се отвратили. Само широко скроени любители на разнообразието са достойни партньори за представителите на този знак.

РИБИ

Мързи ги за секс

На Рибите им се носи славата, че са лениви. Но възможно ли е чак да ги мързи да правят секс? За хора с по-изявени апетити това звучи почти богохулствено, обаче е факт. Родените под този знак са по-скоро по нежността и романтиката. Ако поезията ви е втора природа и ви избива да рецитирате стихове на голо в безлунните нощи, Рибата е вашият човек. Макар и да запалват малко трудно моторетката, представителите на този знак са готови да угодят и на най-причудливите ви прищевки в леглото. Ще го направят от доброта и любов.

Източник: Trud.bg