Вражда между бивши най-добри приятелки е причина за свирепия бой на ученички в Бургас, твърдят съученици на едно от момичетата. 14-годишната Николета Г. побесняла и скочила с юмруци на Полина П., защото й откраднала най-добрата приятелка – 15-годишната Стела, която във видеото се опитва да разтърве двете момичета. 
В началото Николета и Стела били много близки, но в живота на втората се появила Полина, двете се сдушили и започнали да излизат без Николета, пише Флагман.бг. 

Така се стигнало до боя. Николета била известна с буйния си нрав и много често се забърквала в скандали. Случайно засякла бившата си най-добра приятелка и новата й дружка Полина и ядът избил за секунди. 14-годишната ученичка от СУ „Добри Чинтулов” не сдържала нервите си и скочила с юмруци на Полина.

По информация от съучениците й, Николета се хвалела в училище, че вземала пико, а другите обяснявали, че редовно пушат марихуана. Трите станали известни в града с разкрепостеното си поведение.

„Друг път не е имало такива боища, но Стела и Николета се бореха за сърцето на едно и също момче, накрая се намеси и Полина и чашата преля. Последната също беше влюбена в това момче Христо, който е футболист”, разкри приятел на момичетата. 

По случая с трите ученички е започнала проверка от разследващи органи и Детска педагогическа стая, психолози ще работят и с трите.