Поредното мъниче днес протяга малката си ръчичка към нас с надежда да я поемем. Смело сърчице и една коварна диагноза. Валентинчо е само на две годинки и е болен от левкемия. Неговото семейство живее в Кюстендил и само преди седмица в ИСУЛ му бе поставена една от най-тежките диагнози - Остра Б клетъчна лимфобластна левкемия. Сега вместо да си играе с по-малкото си братче Валката, както го наричат близките му, трябва да води тежка битка за живота си. 
Сумата от 300 000 евро, която е необходима за лечение, е непосилна за семейството.

Неговата съдба трогна цяла България, приятелки на майката от фейсбук група за взаимопомощ вече се организират, за да помогнат за събирането на огромната сума. Жените разпродават на своеобразен търг, а събраните средства влизат директно по сметката за лечението на детето, съобщава burgasinfo.com

"Срокът е кратък, време нямаме и затова слагаме старт на кампанията сега. Нека всеки, който желае да се включи, пусне пост с благотворителен търг или участва в такъв, като закупи нещо. Всеки лев е важен. Валентин, протяга ръка към нас, нека я поемем и заедно извървим пътя към здравето с него“, казват организаторите. Всеки, който желае да помогне на Валентин Зашев, може да се включи в търговете, като посети страницата подарявам от сърце.

Директен превод по сметката на момчето може да се направи в Първа Инвестиционна Банка:

Титуляр: Валентин Валентинов Зашев

BG02FINV91501316843960 BIC/SWIFT код: FINVBGSF

За превод в Еконт: гр. Кюстендил, офис „Мориц Леви“

Нека помогнем на Валентин да пребори тежката битка и да живее!