Авокадото е екзотичен плод с много качества. Няма нищо изненадващо във факта, че маслото от него е толкоз ценно за кожата. Ползите от приложенията му са значителни основно за дамите. Те са тези, които обичат да си правят маски, да се разкрасяват и се възползват от всяка свободна минута, за да поглезят себе си, пише zajenata.bg.

Маслото от авокадо е точно такъв продукт. То е същински еликсир на красотата. Благодарение на него се поддържа безупречен външен вид на кожата и косата.

Те биват заздравени, като заедно с това се слага край на малките недостатъци. За да научите нещо по-конкретно за силата на продукта, останете с нас съвсем малко. Сигурни сме, че ще ви бъде доста интересно и ще извлечете ползи за себе си.

Масло от авокадо за красотата на всяка жена, която се нуждае от натурална подкрепа.

Изобилие от витамини: в състава му се откриват тези от група А, Д, Е, РР, К и няколко от група В (В1 и В2). Авокадото и маслото от него са цяло вълшебство за кожата. Те въздействат върху целия организъм.

За да бъде подобрено състоянието на ноктите, косата и кожата, трябва да се взима по 1 ч.л. масло от авокадо двукратно в деня. Приемайте половин час преди хранене и продължете така поне един месец, за да усетите ефект.

Външно приложение: кожата се нуждае спешно от маслото. То е подходящо за употреба от жени със всякакъв тип кожа. Поради това може да се използва всеки ден без да навреди по никакъв начин. Влияе като натурален хидратант и тонизиращ продукт. Прави кожата еластична, доста мека, гладка и сияйна.

За дами на средна възраст: с масло от авокадо се заличават бръчки. Ако до момента сте го подценявали, вече не го правете. Продуктът дава много добри резултати при третиране на бръчки на челото, зоната около очите, деколтето и шията.

Прави се чудесна подмладяваща маска , която действа за месец-два. За целта се използва свежият плод авокадо , който се комбинира с няколко други продукта. Нужно е плодът единствено да се пасира, за да се превърне в чудодейна маска за лице. Той овлажнява, подхранва и изчиства кожата от първите видими бръчки.

Постоянството ви гарантира резултат, за който даже не сте се надявали до момента. Не се колебайте повече. Току що попаднахте на средство-чудо, което е по-силно от всякакви други козметични процедури. Освен това то лекува възпалена и наранена кожа. Качествата му са наистина много.