Водещата на „Здравей, България” Ани Цолова, която категорично отказваше да показва сина си пред медиите, направи изключение за списание LOVE style. Калоян е ученик в частно училище и е изключително будно дете. За отглеждането му помага жена. Сега е запален по сериала „Откраднат живот” и дори споделил на родителите си, че иска да стане хирург.
Ани и съпругът й Васил отпразнуваха 10-годишнина от сватбата си на 15 октомври. На тази дата е роден и синът й. Не било планувано и двете събития да са на една дата, но така се случило и тв водещата е щастлива от този факт.

Макар разликата между Ани и мъжа й да е 15 години в полза на него, това никога не е притеснявало журналистката.       

„Признавам си, че когато се запознахме и той ми каза, че е на 40, сметнах това за някакъв опит за свалка. Васил дори си извади зеления паспорт, за да ми докаже. Никога това не ми е правило впечатление и не ми е било проблем. Истината е, че в началото между мен и Васил нямаше химия. Просто ми стана интересен, защото разказваше весели истории, а и се държеше свободно с всеки. Това ми хареса. Няколко месеца по-късно установих, че съм влюбена”, признава Ани пред изданието.

Тя е категорична, че никога не са имали криза в брака, макар и в началото на връзката да се появявали критични моменти. Те са пълни противоположности във всяко едно отношение, но Васил отдавна е свикнал с нейната взривоопасност. Дори тя се чуди как изобщо я издържа вкъщи. Има дни, в които тв водещата е на телефона и пред лаптопа през цялото време. Веднъж се замислила как се е прибрала и не си проговорила с мъжа си и думичка в продължение на два часа. „Ако той ми причиняваше това, нямаше да издържа”, разкрива още Цолова.