На тротоари, в аварийни ленти, зад храсти, палети с тухли и всякакви други замаскиращи места и предмети ползват пловдивските катаджии. В това се увери бдителен гражданин, който само за ден щракнал две патрулни коли в нарушение по един маршрут!
Първата снимка е до магазин "Метро" в "Тракия". На нея се вижда как полицаите са паркирали зад храстче и вероятно дебнат нарушители, които се движат по булевардите. Патрулната кола е спряла в разрез с наредбите им за контрол на пътя, в който категорично е записано, че те не могат да бъдат на места без видимост за шофьорите. Пазителите на реда по улиците обаче са в още едно нарушение, видно от снимките. Те са паркирали върху тротоар и са попречили преминаването на пешеходците, съобщава trafficnews.bg. 



Докато се е възмущавал от видяното, пловдивчанинът е станал свидетел на още едно нарушение от колеги на полицаите-нарушители. На Асеновградско шосе друг патрул е използвал за дегизиране палет с тухли, оставен до бензиностанция.

„Е, това нормално ли е? Или само за България е такова?”, пита възмутен нашият читател, който обаче едва ли ще получи отговор.