Не искам който и да е квартал на София да бъде бетонно гето. Това каза кандидат-президентът Красимир Каракачанов на откриването на кампанията на кандидата за кмет на район „Младост“ на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ Мария Цветкова. „Познавам Мария поне от 10 години като пламенен журналист, смел човек, който се бори, не крие истината. София 25 години се управлява мърляшки. Искаме да се запознаем с това колко пари са отишли на вятъра. ГЕРБ два пъти се провалиха в „Младост“. Не приемам хвалбите им, че са много добри управници на София. Вижте бюджета за почистването й и си представете колко от тези пари не са отишли за това“, заяви Каракачанов.
По думите му всички ремонти на улици ще се случват много по-бързо, отколкото в другите райони. Според него „Младост“ ще бъде лице на цяла София. 
„Президентската кампания е по средата си. Уплашихме всички, както е видно. Страх ги е, че като отидем на балотаж, печелим изборите. Мисля, че ще отида на балотаж, защото знам, че българския народ иска президент патриот, а не марионетка, която премиерът бие зад врата. Аз нямам амбиция да ставам военен министър. Патриотизмът е кауза и не се продава за постове. След като спечелим президентските избори, България ще има правителство, в което патриотите ще бъдат основен фактор“, подчерта Каракачанов. По думите му 20 години ВМРО, „Атака“ и НФСБ говорят за правата на българите.

Кандидатът за вицепрезидент Явор Нотев заяви, че освен купуването и продаването на гласове, и плагиатството е престъплението. „Не може да се повтарят идеите на Каракачанов на следващия ден. Президентът в своята дейност се подпомага от вицепрезидент. Моето обещание е, че ще бъда част от екипа на президентството. Каракачанов ще има неотклонна и твърда подкрепа. Можем да бъдем полезни и да решим натрупаните в социалната сфера въпроси, както и външната опасност“, каза още Явор Нотев.