Може би е добре да се слага червена точка в сутрешния ефир. Нормално ли е госпожо Цолова? Това запита в ефира на Нова телевизия Десислава Танева по повод на вчерашното вулгарно изказване на лидера на ДСБ Радан Кънев.
Припомняме, че Кънев вчера си позволи крайно нагъл и нецензурен език пред милиони зрители в ранен час. Той обиди лични премиера, а часове по-късно се извини за ругаенето в ефир, но не и за смисъла на казаното. Това обаче не промени общественото мнение. Стотици нападнаха лидера на ДСБ заради думите му ефир.
 

Десислава Танева сподели, че според нея това е крайно недостойно поведение и Кънев трябва да дойде и да се извини. Тя запита Димитър Делчев, който също беше в студиото, защо не защити съпартийника си.
 

Преди Делчев да може да отвърне се намеси и Ангел Джамбазки, който също беше в студиото. "Трябва ли да се допълва нещо за такова поведение. Като не си е играл като малък по улиците, си играе сега", отсече той.
 

"Може да говори както си иска, той се извини", нескопосано се опита да го оправдае колегата на Радан от Реформаторския блок Димитър Делчев.