Ася Капчикова най-накрая запуши устите на критиците си. Актуалната Мис Плеймейт отнесе доста подигравки покрай конкурса, че видът й никак не приляга на победителка, и то в състезание за изкусителки. Мнозина я смятат за прекалена мъжкарана, а други, по-крайни, дори я сравняваха със същество с неопределен пол.
От месец Ася е във "Фермата" и не спира да демонстрира, че е мъжко момиче, което не се плаши от тежка работа и не робува на външния си вид до такава степен, като някои други фермерки. При влизането си в риалитито, Капчикова се подвизаваше на ситни плитки, които бяха доста актуални. След това пък ходеше все с прибрана на две големи и рошави плитки коса.

Някои от зрителите не пропуснаха да я изкритикуват за неугледния й външен вид, който не приляга на плеймейтка, но все пак да не забравяме в какви условия пребивава в момента! Докато други мацки не пропускат да се гримирт като за дискотека, Ася залага на натуралния външен вид.
 

В последните епизоди на "Фермата" забелязваме и промяна в прическата й, с която определено придоби доста по женствен вид. Небрежният бретон и нежният кок върнаха женствеността на Капчикова, която сякаш за известно време бе забравила за значението на тази дума и залагаше все на провокативна, но и отблъскващо груба визия.

Плеймейтката не веднъж отнесе критики за външния си вид и неподходящото за някои облекло в селския обор. Тя често е нападана и по други причини, за които не винаги има вина, а във"Фермата" предстои да видим и как ще стане жертва на жестока класова борба.

Тя ще бъде между отборите на Ева и Галя, но Ася ще се окаже изкупителната жертва.