Дейвид Бекъм подкрепи в Instagram спортната акция, в която участват Гай Ричи, Джейсън Стейтъм и други звезди. Режисьорът на RocknRolla предаде щафетата на Дейвид, според чиито условия в продължение на 22 дни трябва да прави 22 лицеви опори в подкрепа на ветераните. Цифрата не е случайна, а е взета от печалната статистика: ежедневно 22 ветерана извършват самоубийство, тъй като не успяват да се справят с последствията върху собствения им живот от военното си минало.
„Г-н Ричи, готов съм да приема щафетата, не защото ме помоли, а защото подкрепям военослужещите и спасяването на живота им. Между другото, правя лицевите опори на височина 14 хиляди метра височина“, казва Бекъм във видеото и започва да действа.



Интересно е, че Гай Ричи също направи своите лицеви опори в самолет. В края на своя пост Дейвид Бекъм отбеляза сина си Бруклин, Гай Ричи и Джъстин Теру. 17-годишният Бруклин прие щафетата от баща си и също публикува в Instagram видео, потвърждаващо направените лицеви опори. Очакаме от съпруга на Дженифър Анистън да подкрепи инициативата.