Брад Пит се просълзи при първата му среща с децата си след близо три седмици раздяла. Актьорът не ги бе виждал откакто Анджелина Джоли обяви, че иска да се разведе. Според In Touch Weekly, когато Вивиан и Захара влезли в стаята, Пит загубил контрол над емоциите си. Източник до медията споделил, че той едва сдържал сълзите от очите си, защото не искал да се разстройва, но все пак се разплакал.
Пит спази споразумението и бе наблюдаван от психотерапевт. Звездата от „Седем“ и „Жив дявол“ видя едва две от общо шестте си деца и то само за час, пише Daily Mail, цитиран от tialoto.bg.

В момента актьорът е разследван от полицейското управление в Лос Анджелис, тъй като бе обвинен от Джоли, че се е държал лошо с 15-годишния Мадокс по време на полет с частен самолет.

Според съпругата му, тогава той е бил в нетрезво състояние. Счита се, че именно тази сцена е станала причина за развода. Самият актьор отрича тези твърдения.

Джоли и Пит са заедно от десет години, но сключиха брак през 2014 г.

Daily Mail пише, че в момента Пит е отчаян и бил готов да се съгласи на всякаква сделка с Анджелина, стига да може да бъде по-близо до децата. Той доброволно се подложил на тест за алкохол и наркотици, за да докаже, че няма проблеми и не злоупотребява с тях. Вече стана ясно, че първият тест е отрицателен.
Преди да стартира развода, Бранджелина изглеждаха стабилна двойка в Холивуд. Сега Джоли е станала твърде взискателна и иска пълно попечителство на децата, докато Пит също е решен да се бори за тях.
Пит все пак се надява, че ще могат да се разберат без стигане до съд.