Две линейки на Бърза помощ, с виещи сирени и с два спешни екипа се струпаха пред жилищния блок на бургаската ул.“Шейново“29. Жена, която живее в блока, крещи на лекарите, че синът й умира, а те закъсняват! Това съобщава "Флагман", позовавайки се на очевидец.
Проверка установи, че в приземния етаж току-що е издъхнал 48-годишен мъж. Според твърденията на майка му, тя го заварила, завръщайки се от работа на книжния пазар „Краснодар“, в безпомощно състояние. Пред нея той успял само да каже, че има силни болки в стомаха и че се нуждае от помощ, после изпаднал в безсъзнание.

Двата спешни екипа са убедени, че са действали изключително отговорно, дори едната от тях била на посещение при друг, по-лек случай, но напуснала болния, за да окаже съпорт.

Човекът е бил заварен вече мъртъв, седнал на стол, а леглото до него било непокътнато, завивките били прибрани и по нищо не личало да е ползвано.

„Доста странни обстоятелства. Констатирахме смъртта, но на какво се дължи, не можем да разберем. Това трябва да го каже специалист“, каза едно от медицинските лица.

По-късно стана ясно, че човекът е починал от естествена смърт. Разнеслите се междувременно слухове, че е отровен от алкохол или наркотици, се оказаха неверни.

Пристигнал е личният лекар. Той е категоричен, че става дума за тежка форма на психическо заболяване, довело до смъртта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!