Политикът и журналист Емил Кошлуков коментира скандалното изказване на лидера на ДСБ Радан Кънев. Тази сутрин тъмносиният депутат използва нецензурен език, като обиди министър-председателя на България Бойко Борисов. Реформаторът си позволи да псува в ефир пред милиони зрители, а след като успя да подразни милионите пред малкия екран, Кънев направи опит да поправи стореното, като написа, че се извинява на българските граждани за използвания език.
„С учудване прочетох, че въпросният Р. К. ("въпросният", защото непрекъснато буди въпроси около себе си) се извинявал за изреченото от него в някакъв сутрешен блок, ала се извинявал за формата, но не и за смисъла...

С риск да огорча някого ще поясня, че "байхуй" няма "смисъл" в българския език, а като обръщение изразява просташко-дружелюбно-снизходително отношение. Знам, че не бива да съм твърде взискателен към човек, който смята "гъз" за обръщение, а "байхуй" за смислено понятие. Истината е, че някои публикации ми дойдоха в повече, та реших да поясня, макар и само от езикова гледна точка”, написа Кошлуков на профила си във Фейсбук.