Понякога любовта може да ни заблуди, че сме намерили правилния за нас човек. Хубаво ни е, щастливи сме, но си затваряме очите за различията помежду си, пише zajenata.bg.

Има 2 зодии, които в момента са с грешния за тях партньор и това са:

Телец

Не си мислете, че ако една любов не продължи вечно, то тя е загубена. Истината е, че всяка любов ни учи на нещо важно, което променя както нас, така и човека до нас. Изживейте пълноценно връзката си, не мислете за бъдещето, но и не го планирайте. Помислете дали нямате прекалено големи различия, които дори цялото време на света и всички ваши усилия обединени заедно, няма да могат да изгладят. Трябва да знаете, че е нужно много повече от обич, за да може една връзка да прерасне в семейство. Седнете и поговорете, помислете дали всичко това се отнася до вас или не се вписвате в описанието на зодията си. Но не се заблуждвайте. Ако ви е писано, ще останете заедно с цената на огромни усилия.

Козирог

На моменти се чувствате малко несигурни, в други моменти летите от щастие и не може да повярвате на късмета си, че сте срещнали толкова прекрасен човек. Наистина тръпката ви е много голяма, но и двамата си затваряте очите за сериозни различия относно бъдещето ви. Единият от вас мечтае за деца и голямо семейство и то в него много далечни срокове. Другият може да не го показва, но е много далеч от това. Той иска семейство, може би... но далеч в бъдещето, а може би не? Децата са един сложен въпрос, за който трябва да има абсолютен синхрон в намеренията, иначе нещата ще се провалят на ранен етап от семейния живот. Помислете добре дали наистина сте перфектни един за друг?