Новата серия на блокбъстъра „Бързи и яростни” ще се снима в България, твърди Флагман.бг. Полицейското управление в Слънчев бряг става снимачна площадка и е трансформирано до неузнаваемост, за да се превърне в декор от FAST 8, който ще излезе по кината през април 2017 г. Не е ясно дали местните полицаи ще се използват за статисти, в каква униформа ще бъдат те и дали ще им бъде раздадено бутафорно американско оръжие.
РУП-ът в курорта е превърнат в американско полицейско управление. След малко там ще се разрази истинска буря, ще има много екшън, а самото оборудване на снимачния екип струва стотици хиляди долари. Струпани са машини за разпръскване на светкавици и симулация на проливен дъжд.
 
Разпознахте ли тази сграда, РУП-ът в курорта е трансформиран до неузнаваемост, всеки момент там ще се разрази истинска буря
 
Това е нормалната визия на полицейското управление в курорта

Не е ясно каква сума са платили американските продуценти на хитовата поредица, за да използват полицията като декор във филма. Снимките се пазят в дълбока тайна, а също и коя от големите звезди ще дойде у нас, за да вземе участие в тях. 

Официално България не е обявена като част от локациите, които ще посети снимачният екип на „Бързи и яростни”. Продуцентите решили да снимат в българския курорт, след като зад Океана достигнала вестта за гангстерската престрелка между бандите на Божидар Кузманов-Кравата и Димитър Желязков-Митьо Очите.

„Комплексът има славата на естествена арена за екшън и това ги привлече още повече. Обсъждани са локации в Румъния и Гърция, но след 8-ми юни продуцентите твърдо са се спрели на Слънчев бряг”, твърдят запознати.

Във FAST 8 отново ще участва плеяда от най-поплярните актьори в света. Освен лицето на проекта – Вин Дизел, в него ще се снимат още Кърт Ръсел. Джейсън Стейтъм, Дуейн Джонсън-Скалата, Чарлийз Терон, Ева Мендес и др.
 
Постерът на новата серия вече циркулира в интернет