Докато Брад Пит и Анджелина Джоли си делят попечителството над децата и се готвят за развода на века, бившият телохранител на съпрузите даде интервю, разказвайки немалко пикантерии от живота на екс съпрузите, съобщава Риа Новости, цитирани от "Петел".
Марк Билингам половин година работил у Анджелина Джоли и Брад Пит като началник на охраната. Преди това той служил 27 години във Военните сили на САЩ, воювал и с Ирак. Марк охранявал звезди като Том Круз, Ръсел Кроу, Шон Пен, Кейт Мос. така че бил свикнал с охраняването на знаменитостите. 
Според него най-големият страх на известните е, че някой ще отвлече децата им за откуп. Този страх в семейството на Анджелина се превърнал във фобия, така че децата им са под надзор на охраната 24 часа.

"Брад и Анджелина винаги са притеснени, когато някой е в непосредствена близост до децата", заявява той. Марк бил отговорен за безопасността на децата, и за половин година, през която той прекарал нон стоп с тях, той се привързал много. Освен това, той самият има шест деца и знае отлично как да се разбира с подрастващите. Според него акторите му имали пълно доверие, така че той можел да взима децата, когато пожелае.

"В много отношения аз заменях баща им", казва той самият. "Живеехме заедно половин година, аз ги разхождах, аз ги научих да плуват".
Марк разказва също, че бил предотвратил покушение над Анджелина Джоли. Той внимателно оглеждал тълпата от зяпачи и фотографи, събрали се около актрисата, и с опитен поглед пресявал потенциално опасните хора. Веднъж вниманието му било привлечено от подозрителен непознат.

"Анджи се снима в тълпата. Всички наоколо бяха усмихнати, но един мъж я погледна с ярост, разказва Марк. Няколко дни по-късно той отново се появи на снимачната площадка - С тръгването на колата, в която седеше Джоли, той дойде с куп снимки и помоли да ги подпише. Анджи искаше да излезе от колата, за да ги вземе, но аз й забраних. Взех снимките и ги дадох на Анджелина.

Тя ги погледна и възкликна: "Уау, някои от тях много лично." Когато започнах да се разправям с този човек, той избяга. Но след няколко дни се навърташе отново в задната част на хотела, в който  бе Анджи. Обадих се на полицията и го арестуваха. Оказа се, че той погна Анджелина в Съединените щати. Това наистина ми напомня на историята на убийството на Джон Ленън. Когато Анджелина беше сама човекът се усмихваше, но когато тя се появяваше на публично място с Брад, лицето на преследвача беше изкривено от гняв".

В последствие той напуска работата си при семейството на Анджи, тъй като покрай грижата за нейните деца, той не може да вижда своите. Все още, обаче, се среща с тях.