Радан Кънев, дали си красив е въпрос на природа и вкус, но дали си умен е вече ясно. В злобата и комплексите си стигна до там да ръсиш псувни в национален ефир. Това коментира политикът от ГЕРБ Георг Георгиев в социалната мрежа.
Думите му идват по повод сутрешното изказване на лидера на ДСБ. Радан Кънев използва нецензурен език, като обиди министър-председателя на България Бойко Борисов. Реформаторът си позволи да псува в ефир пред милиони зрители.

Ето какво още написа Георгиев (без редакторска намеса):

"Ти ли си моралният стожер, ти ли си политическият коректив, ти ли ще диктуваш кое е добро за обществото и държавата?! Та ти собствения си език не можеш да контролираш!

Дали не трябва всички да се замислим какъв всъщност е кандидат за държавен глава, зад когото стоиш ти? Такива обръщения ли ползвахте пред хората, с които се срещнахте в Лондон? Такъв ли президент ни предлагате? Така ли ще общува и той с висшите представители на институциите и управляващите органи? 
Страх ме е да си помисля какво е отношението ви към гражданите. Всъщност знам - всеки, който не е с вас е автоматично грозен и глупав. 
Ти обаче Радан Кънев тази сутрин публично се саморазобличи. Това си истинският ти. Нищо повече от зъл човечец с ниска култура. 
Знаеш как се наричат хората, които се държат просташки, нали?"