„Национална съпротива” се готви за ново голямо шествие в знак на протест срещу нелегалните имигранти в София и друго градове. Събитието ще е на 21 октомври от 20 ч. на площад „Света Неделя” в София.
„Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха някакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови.  Разбрахме, че Европа е повелила на „българското” правителство, България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро, като ”компенсация”, се казва в съобщението на организацията.
 
„Ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи. Този път трябва да сме повече и по-категорични в действията си, иначе ще загубим Отечеството си, а така и собственото си бъдеще. Този път, наш дълг е да извършим нужното и правдивото за да подсигурим бъдещето на нашия род и деца, като това трябва да стане на всяка цена, иначе проклети да сме”, заявяват от там.