На 16 октомври е пълнолунието за този месец и то се случва в знаците Везни - Овен. Тези два знака в най-голяма степен касаят личните взаимоотношения - както интимни, така и с бизнес партньори; с най-близките ви приятели, а също и с хората, които явно и открито застават срещу вас.
Засегнати са още балансът и споделеността в тези отношения, разказва за Vesti.bg любителят астролог Бистра.

Тук става дума за проекцията. Овен - Везни отговарят на първи и седми дом и са пряко свързани с изявата на човек пред останалите, пред целия външен за него свят, който, като израз на несъзнаваното в самия него, ще му даде ответна реакция точно като огледало.

Това е една от най-важните теми - аз и другите, в частност аз и партньора и тъй като партньор, от който се привличаме, още по-акцентирано проявява нашите неосъзнати страни, времето е подходящо да наблюдаваме внимателно какво се случва между нас и така можем да разберем много за себе си.
Винаги става дума за вас самите и вашето възприятие на нещата.

Не се изкушавайте, особено ако сте провокирани да обвинявате човека срещу себе си. Ако вместо това опитате да поемете отговорност за поведението си, ще направите голяма крачка напред.
Вижте коя е най-подходящата за вас позиция в отношенията - къде можете да наблюдавате спокойно, къде сте в баланс и покой.

Според Юнг съдба наричаме това, което подсъзнанието ни проявява във външния свят и което не осъзнаваме, за това и нямаме силата и/или умението да го променим. Тоест, нещо, което неизбежно се случва.

И е точно така: докато не разберем, че всичко си носим вътре в себе си и нищо отвън не е в състояние да ни направи щастливи в най-дълбоката ни същност, проектираме“нуждите“ или това, от което мислим, че зависим, най-вече върху партньора. Следват драми, претенции и очаквания.