Когато Клаудия Шифър говори за красота, всички трябва задължително да мълчим. Не за друго, а защото това е жената, която остарява красиво още от 80-те години – времето, в което всички искаха да приличат на нея и я издигнаха като идол. Когато най-големите ѝ тайни за красотата са всичко друго, но не и очаквани, още по-задължително е да се вслушаме.
Днес ви представяме топ 3 на съветите за красота на Клаудия Шифър.

1. Как да имаме сексапилна прическа без продукт?

„Аз съм от типа жени, които обичат да си държат косата пусната, но не обичам да бъде прекалено стилизирана, затова спирам със сешоара, когато е почти влажна и я оставям да изсъхне сама. Това я прави по-жива и не толкова перфектна. Освен това, когато нямате продукт подръка, най-лесният начин да добавите обем в косата е да я срешете с главата надолу и след това да стиснете корените с преса за коса, за да „запечатате“ вдигнатия ефект. Работи като магия“, споделя Клаудия Шифър.

2. Германската тайна за блестяща и здрава коса

„Това не е научно доказано и не мога да го защитя, но някои хора казват, че пиенето на бира прави косата блестяща и силна. Моят начин е с използването на серуми за коса, но и малко бира не може да навреди“, разказва супермоделът.

3. Красива кожа на лицето... с мъжки продукт

Не е тайна, че много мъже използват женските продукти от козметичната чантичка, но ето, че Клаудия Шифър е представител на обратния метод. Супермоделът споделя, че любимият ѝ продукт е скраб за лице... за мъже. Използва го поне два или три пъти седмично и след това нанася маска, за да хидратира.



Източник: tialoto.bg