Бременна съм! Това откровено признание направи фолк певицата Джина Стоева в предаването на bTV "Тази неделя". С това тя изненада водещите, които дори не очакваха, че точно пред тях ще бъде обявена тази новина. 

Певицата за първи път обявява публично щастливата вест и си позволи да разкри подробности около бременността си.

Детето е планирано, очаквано, с моя приятел сме заедно повече от две години и много искахме да станем родители. Много се радвам, че стана нормално, защото бях започнала да се притеснявам, все пак годините напират, сподели Джина.

Вече се знае и полът на бебето - певицата очаква момиченце. В момента е в началото на четвъртия месец и вече усеща движенията на бебето в корема си. Добре минава всичко, не повръщам, не ми е лошо, радва се изпълнителката.

За бъдещия татко Джина Стоева не разкри много, но разказа, че в началото, преди да разбере за бебето, той започнал да й прави забележка, че се задъхва на планинските им разходки и трябва да отслабне.

После, като му казах, че съм бременна и много се смяхме, защото тепърва ще качвам килограми, разказа Джина. Тя обаче е категорична, че не иска брак с любимия си. Страхува се от Гражданското и най-вече от факта, че от опита на познатите си съдии, че разводите никак не са рядкост и всичко приключва рано или късно.