Нека упражним правото си на глас на 6-ти ноември, за да имаме самочувствието, че сме избрали сами бъдещето си. Вашата подкрепа е важна за нас, защото като президент и вицепрезидент ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за всички български граждани. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Попово.
„Ние получихме доверието на истинската народна партия ГЕРБ. Научените уроци в парламента ни дават самочувствие да застанем пред вас с лицата си. Ние не делим хората по етнически признак, по пол, възраст или вероизповедание. За нас „баланс“ и „диалог“ не са само думи. Ние ще работим за единение между политическите партии и между държавните институции.  С Пламен Манушев ще работим за авторитетни институции, достъпни за хората“, обясни Цачева.
 
Цецка Цачева подчерта, че за нея е важно да има балансирана и активна външна политика на страната, която спазва националния ни интерес. „Не трябва да позволяваме стабилна България да се отдели от пътя си на развитие. Имаме нужда от справедливост, трябва да довършим реформата в съдебната система. За да бъде страната ни стабилна и сигурна, трябва да получим доверието на възможно най-много български граждани. Най-големият наш опонент е апатията на хората към политиката, затова се стремим да се срещнем с жители на всички населени места в България“, каза още тя.
 
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че жителите на Попово са наследници  на славни български войни, дали живота си в името на България. „Изборът на 6-ти ноември е важен за всеки от нас, за да не загубим посоката на развитие, по която сме поели“, каза вицеадмирал Манушев.