В ГЕРБ никога не сме делили хората. Това, което градим във всички населени места на страната, е за всички граждани, не само за нашите членове и симпатизанти. За нас силата е в единството на българската нация. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Опака.
„Стига вече 27 години сме чертали разделителни линии в обществото. С вицеадмирал Пламен Манушев ще отстояваме националните интереси като президент и вицепрезидент на България. Целта ни е да гарантираме стабилността на държавата ни – в името на нашите деца и внуци. Искаме сигурност във всеки дом, искаме сигурност за здравето на всеки българин, сигурност за инвестициите, искаме работещи социални услуги. Ние ще работим за това да бъдем истински граждани на Европа“, подчерта Цачева.

Цецка Цачева обясни, че като президент ще положи всички усилия за продължаване на реформата в съдебната власт. „Когато институциите работят в синхрон, се създават добрите условия за живот на всички български граждани“, каза още тя. По думите на кандидата на ГЕРБ за президент срещите лице в лице с хората са много важни, защото това е единственият начин да бъде спечелено доверието на всеки човек.

„Страната ни е силна, само когато е единна. Ние с Цецка Цачева искаме именно това. Обединена и мирна България. С номер 17 на 6-ти ноември ще имаме първата жена президент – Цецка Цачева“, каза пред жителите на Опака кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.
Вицеадмирал Манушев добави: “Не се притеснявайте, аз съм бил началник на ген. Румен Радев, няма да объркаме военната ситуация.“