Жана Бергендорф удари 70 кила и продължава да дебелее. Откакто е във „ВИП Брадър”, певицата няма какво да прави и вероятно затова, когато не се кара с никого, се тъпче с каквото намери. Тя не се притеснява да яде по няколко филии хляб, когато седне на масата, които щедро гарнира с каквото намери. В резултат стройната доскоро изпълнителка започва все повече и повече да придобива формата на цепелин, пише „Уикенд“.
Още с влизането си в Къщата на Големия брат Жана показа доста наедряла фигура в сравнение с вида, в който напоследък феновете й бяха свикнали да я виждат.
 
На червенокосата изпълнителка дори и се наложи изцяло да подмени гардероба си, защото нищо вече не й ставаше. Проблемът й обаче започва да се задълбочава с всеки изминал ден в риалитито. За последния месец тя е качила най-малко 5 кила, а преди старта на шоуто – още поне 10.
 
Само преди година певицата се беше стопила  от нерви, когато за първи път я отведоха в районното след сбиването с тогавашното й гадже Лео, а после направи катастрофа на морето. Говори се, че от нерви спряла да се храни и в най-критичните дни кантарът започвал да показва под 50 килограма при височина на изпълнителката 170 сантиметра.
 
После обаче се поуспокоила и стигнала 55 килограма, които продуцентите й преценили като идеални. След като обаче тази пролет я хванаха с кокаин зад волана, нервите й избили в обратната насока. Жана започнала да се тъпче и вече е на път да се пръсне. Някогашната секси изпълнителка тежи 70 килограма и няма никакво намерение да ограничи храната. Често тя дори се кара с хора в Къщата, които й правят забележка, че яде прекалено много.