Разстоянията, работата с красиви колеги или колежки, голямото его - това са само част от причините за развод и то не само при нас, обикновените хора, но и при известните. Най-честите поводи за раздяла на семейните двойки, които са сред символите на Холивуд, събира новото видео на канала "Опасни връзки".
В повечето нормални бракове двойките имат възможността да изкарват много време заедно и да споделят малки и големи моменти от живота си. Но когато стане дума за връзките на известните, те доста често не виждат любимите си за доста дълги периоди от време. Ето и доказателствата: 
Хайди Клум подаде молба за развод със Сийл през 2012… Двамата просто не са имали възможност да изкарват достатъчно време заедно и това е довело до техния край. 

Работата със секси колеги всеки ден - ние нямаме същия късмет, но за звездите да бъдеш цял ден рамо до рамо със секси известен колега и да си партнирате във филм, е ежедневие. Няма нищо странно в това, че известните се оказват с други половинки, докато са на снимачната площадка, въпреки че има някой да ги чака вкъщи. Когато Брад Пит е започнал да снима „Мистър и Мисис Смит“ заедно с Анджелина Джоли, той признава, че се е влюбил в прекрасната актриса още на терен, нищо, че по това време е женен за Дженифър Анистън. 

Когато си звезда, буквално има хора, които се хвърлят в краката ти. Като започнем от атрактивни колеги или просто фенове, понякога звездите не могат да удържат на импулса и се подхлъзват. През 2005 Сандра Бълок се омъжва за реалити звездата Джеси Джеймс. Само 5 години по-късно изневярата на Джеси стана достояние на целия свят, когато няколко жени разкриха, че са били с него по време на брака му с Бълок. 

Прекалено голямото его - звездите имат много пари, много възможности и определено много голямо его. 

Когато става дума за това да поправят брака си и да работят над проблемите си, те предпочитат просто да излязат от проблемите по-бързо. 

Колкото по-следена е връзката на две известни личности, 100 пъти по-следен ще е и разводът им.