Галена се завърна от Малдивите и почти директно от самолета, цъфна в столичен клуб за участие. Въпреки положението си провокативната звезда няма спирка и се държи повече от предизвикателно и освободено за радост на меломаните, пише zajenata.bg.
Коремчето на изпълнителката на тоталния хит "Мага ураган" явно вече доста й личи, тъй като тя предпочете да го скрие пред широк марков блузон.

Него Галка не бе комбинирала с пола или панталон, а директно по мрежест чоропогащник нажещи атмосферата в модния клуб. Тези от гостите му, които купонясваха точно под сцената, имаха отлична видимост към някои по-съкровени части от тялото на звездата, особено в моменти, в които настроението й я избиваше да си мята крайниците по сцената като вариатетките от "Мулен Руж".



Естествено, най-поръчваната в столичната дискотека песен бе "Мама ураган", но и след края на участието на Галка , диджейте на хитовото заведение не оставиха гостите нито за миг без хитове и яки парчета. Така неусетно дойде сутринта и никой не искаше да си тръгва, но добрата новина е, че и тази вечер партито в Студентски град продължава с купон без край.