Победителката в Х Фактор хвърли в потрес съквартирантката си Емануела с думите си. Изпълнителката на „Самурай” срази фолк колежката си с признанието, че маратонките, с които се разхожда в къщата, са неприлично евтини.
Жана се спряла на тях, понеже дълго време си търсела спортни обувки, но нищо не си харесвала. Накрая си избрала въпросните черни маратонки с бели подметки, понеже са с изчистен дизайн, пише Уикенд. 

„На мен не ми пука за марката. Защо да дам 200 и кусур лева за маратонки, при положение, че ги купих за нямаше и 30 лева?!”, заяви Жана, с маратонка в ръка, при което Емануела млъкна от недоумение. Като че ли първоначално на фолк певицата не й се вярваше, че звезда от ранга на Жана ще се разхожда с евтини спортни обувки. Когато все пак асимилира признанието, певицата се съгласи с философията на колежката си, че марката наистина няма значение. 

„Аз не смятам, че това не е най-важното нещо. Това, че ще се облечеш с много скъпи дрехи не те прави по-изтънчен или по-умен”, отсече Жана и допълни, че маратонките й може да са за по-малко от 30 лева, но душата й струва много повече.