За наглеците няма спирачки! Ежедневни нарушения се случват пред очите на органите на реда на пловдивската улица „Найчо Цанов”.
Пежо превзе тротоар на булеварда, малко преди кръстовището на Сточна гара. За поредното нарушение сигнализира възмутен пловдивчанин. Мястото предназначено за движение на пешеходците се е превърнало в масов паркинг за леките автомобили, пише trafficnews.bg.



Возилото принуждава хората да слизат на платното на една от най-натоварените отсечки в Пловдив. Да не говорим за колоездачите. Шофьорът явно не се вълнува от рисковете, важно е на него да му е удобно.



„Целодневно има паркирани коли по тротоарите, което прави видимостта нулева. Малко по-надолу на същата улица, въпреки че има знак „Спирането и паркирането в участъка – ЗАБРАНЕНО!”, масово има спрели коли и микробуси, които са предпоставка за пътно транспортно произшествие. Десетки пъти на ден органите на реда минават по тази улица и се сблъскват с тази несправедливост, но си затварят очите и си траят”, коментира възмутеният гражданин.