Известният готвач определено не може да се оплаче от живота – популярността му се увеличава с всяко издание на предаванията му по Нова телевизия, ресторантьорският му бизнес процъфтява, а личните му доходи растат. Оборотите му вече са толкова големи, че се налага топ кулинарят редовно да минава през банката и да внася пари по сметките си.
Преди дни папараците на "Уикенд" засякоха чаровния готвач да паркира баровския си джип мерцедес пред чейнджбюро в центъра на столицата. При сарафите смени валута, а получената пачка внесе малко по-късно по сметката си в банка. От трезора Манчев излезе загадъчно усмихнат – може би си представяше как парите му са започнали да се олихвяват. 

На хората, които готвачът срещна по пътя си, им направи впечатление, че той е качил няколко килограма върху тялото си. Заслуга за последното има съпругата му Марина – именно тя отговаря за менюто в дома им. 

Всяка вечер тя приготвя храната вкъщи. Готви по нейните си рецепти и е изключително вкусно. Голям чревоугодник съм, често преяждам, като предпочитам да хапвам месни ястия”, споделял е водещият на хитовите предавания на Нова тв „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”.