Клетникът е принуждаван от жена си да мъкне по няколко препълнени догоре торби с провизии при всяко посещение в кварталната бакалия. А докато той превива гръб под тежестта на покупките, певицата с 5 октави в гласа гледа да не се преуморява много-много. Как ли се търпи такова подтисничество?
В един от последните топли дни за тази година фотографите на Уикенд засякоха музикантското семейство да обикаля супермаркетите в столичния квартал „Лозенец”. По време на тура за хранителни стоки Петя се запаси с продукти за цяла седмица напред. Стоките, които си избра, препълниха до краен предел 3 големи найлонови торби – имаше и плодове, и зеленчуци, и мръвки, и тестени и млечни произведения… Ако самата тя трябваше да носи чантите към къщи, сигурно не би купила чак толкова много неща. Но нали си водеше със себе си помощник, който да мъкне непосилния товар…

По пътя към дома тежестта на торбите бе легнала почти изцяло върху ръцете на Тони. Буюклиева само от време на време взимаше най-леката чанта, та да не изтръпнат съвсем кунките на мъжа й. Тя не го отмени в хамалуването дори когато той трябваше да отключи входната врата.  

„Петя си е такава – диктатор. Юрка съпруга си, а той не смее да гъкне”, споделиха комшии на звездното семейство. И допълниха, че вкъщи Тони често е принуден да търпи истеричните крясъци на жена си, да чисти, пере и готви, да простира и да хвърля боклука. „Паметник трябва да му вдигнат, че я носи на ръце вече толкова години и я търпи!”

Заради гласовитата певица навремето съпругът й трябвало да направи и друга саможертва – да се откаже от кариерата си на китарист. Вместо да опъва струните, музикантът започнал да импресарства на Петя. Заел се да урежда участията й, да уговаря хонорарите й, а сред задълженията му било и оправянето на прическата и грима й. Горкият Тони!

Какъв тиранин е Буюклиева с половинката си, се видя преди няколко години в шоуто„Музикална академия”. В предаването на ТВ7 певицата удари звучен шамар на мъжа си, защото не й хареса как й изправя косата.