От вчера Враца си има нова атракция, с която без всякакво съмнение ще успее да привлече нови туристи. Интерактивно табло, което трябва да презентира красотите на Врачанския балкан, започна да излъчва порно обява, която се радва на огромен интерес от минаващи хора, съобщава  BulNews.bg.
Съоръжението бе монтирано миналата година пред читалище „Развитие“ от представители на резервата „Врачански карст“ към РИОСВ.

Снощи в 18.45 часа обаче минаващи бдителни граждани виждат там да се излъчва нещо необичайно, но за сметка на това изключително завладяващо. На големия екран се кипрела обява за увеличаване на пениси, която е илюстрирана със снимка на огромен член, който прониква отзад в щедра дама. До снимката е изписано рекламното изречение „Чукай я с часове и я доведи до множествени оргазми“, с което послание трябва да бъдат навити врачани и гостите на града да си направят същия атрибут.

Таблото вече привлича вниманието на минувачите, сред които има и много деца, които получават чувствителна информация по твърде необичаен начин.

Вероятно кметът на Враца Калин Каменов ще трябва да прецени дали таблото да остане и да продължи да привлича туристи с порно обяви, или ще нареди то незабавно да бъде премахнато.