Жителите на село Маринка от седмици живеят в страх. Извергът Георги Гочев вече е на свобода и всеки момент ще се върне в огромната си къща. Тя бе превърната в крепост на ужасите, където изродът изнасилваше и зверски измъчваше жени и момичета, държеше ги с дни и ги изтезаваше, съобщава "Флагман".
Хората от Маринка вече знаят, че Гочев е пуснат от затвора, той е забелязан само веднъж в селото, но не е останал задълго в крепостта си.

„Най-вероятно се страхува, и с право. Готови сме да го линчуваме, ако се върне тук. В момента сигурно живее в ж. к. „Изгрев“ в дома на майка си заедно с малкото си момиченце. Дано и детето не пострада в лапите на този изверг, както си изпатиха наши близки и познати“, коментира съседка на Гочев от селото.

Основанията бруталният изнасилвач да бъде пуснат са, че имал примерно поведение зад решетките и "честно отношение към труда". Освен това изродът имал и дете, за което трябвало да се грижи. Флагман.бг припомня, че момиченцето обаче е осиновено от Гочев и бившата му съпруга Ана, която е избягала от зловещата къща. Съдбата на това дете от години не е ясна, то бе оставено за отглеждане от болната майка на извратеняка.

Флагман.бг припомня, че извергът Георги е българин с шведско гражданство. За него се носеха легенди, но никой здрав мозък не можеше да допусне, че подобни извращения с човешки същества са възможни. Наш екип бе в село Маринка, където по-голямата част от жителите са заможни хора. Те са в шок от новината, публикувана във Флагман.бг, че сред тях отново ще живее бруталният извратеняк, гаврил се по изключително жесток начин със съседи и познати.

57-годишният Георги Гочев и партньорката му от цигански произход Стоянка Тодорова изнасилваха непълнолетни момичета с флакони от дезодоранти, поилки за птици, пъхаха им в гениталиите четка за баня, биеха ги с прътове и стирки. За всяка жертва измисляха все по-гнусни и садистични начини за малтретиране, изнудваха и заплашваха с убийство. Двамата психопати щяха да лежат в затвора по 7 години, Георги обаче на няколко пъти бе засичан в отпуск от местните жители. Освен това лежеше в общежитието с лек режим „Строител”. Хората от селото са настръхнали от новината, че садистът ще се върне сред тях.

Изродът ходел често в селското кафене, там намирал и жертвите си. Заговарял ги, бил много убедителен, предлагал им работа в Швеция и добри доходи. След това ги канел да видят дома му или да им покаже породистите кучета на двора. Щом момичето влезело вътре, циганката Стоянка залоствала вратите и започвали оргиите. Къщата е оградена с двуметрови бетонови зидове и метални решетки. От улицата не се вижда какво става в двора.

По време на зверствата и мъченията Стоянка крещяла, пъхала предмети в жертвите и се гаврела, а Гочев изнасилвал момичетата. „Аз тебе ще те заколя!"„Или ще се съгласиш Георги да те чука в дупето, или аз ще те затрия с този пън!", викала изродката. „К.рво ще задоволяваш мъжа ми!“, крещяла още циганката. „К.рво мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото, ще ти отрежа клитора.

Огромният палат, който днес отвсякъде е ограден с двуметрови бетонни зидове и е охраняван от огромни свирепи кучета. До влизането в къщата семейството живяло във фургон до строежа. Жестоки скандали, побоища и непрестанни крясъци – така описват сем. Гочеви техните съседи. А майката на Георги, според тях, е „много проклета жена“.