Стотици бургазлии се включиха във велотура на ГЕРБ, който тази сутрин започна от терасата на Морската градина в Бургас, информира "Флагман".
Колоната бе поведена от световната шампионка по борба и едно от най-големите имена в българския спорт за последните 20 години – Станка Златева. В шествието се включиха още областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев, общинският председател на партията в Бургас Иван Вълков, депутатът Семир Абумелих, зам.-областният управител Севдалина Турманова, общински съветници, симпатизанти и много граждани.


Депутатът Семир Абумелих се включи в шествието, придружаван от двамата си синове

Това е една хубава инициатива за всички хора – да подишат чист въздух и да се порадват на това, което е направено в Бургас. Вижда се, че тук се работи и хората могат да си доставят удоволствие като покарат велосипед“, каза Станка Златева пред Флагман.бг.


Дрон засне флашмоба на ГЕРБ, с който изписаха №17

Участниците във велопохода направиха интересен флашмоб, изписвайки цифрата 17, а ивентът бе заснет с дрон. Така те подкрепиха кандидат-президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и контрадмирал Пламен Манушев, които са №17 в бюлетината.



Цецка Цачева направи сериозна кариера в Народното събрание, доказа се като обединител. Авторитетът, който си изгради в Народното събрание не и е даден от никого, а тя сама успя да си го спечели и това трябва да й го признаем. Тези над 40 партии (в различните коалиции) успяват да работят добре благодарение на г-жа Цачева. Сигурен съм, че тя ще бъде много добър президент“, отбеляза областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев.



„Нашият кандидат-президент Цецка Цачева притежава необходимата квалификация, доказала е в две Народни събрания, че може да ги ръководи, независимо от разнородния им състав. Тя успява да обединява хората, а в настоящия момент на държавата е необходимо единство и смятаме, че точно г-жа Цачева е човекът, който може да го постигне“, допълни от своя страна общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков.